REPUGNANT – Klubben 31/10 2010

REPUGNANT gjorde en jävla spelning på Klubben! Önskar igen att jag hade talang nog att göra en vettig beskrivning av det hela, för det var fullt blås hela vägen och helt hysteriskt drag!! Ett av det absolut bästa jag sett/hört i år!!
Current line-up: Mary Goore (Tobias) – Vocals, Guitar (1998-) (Crashdïet), DD Sars (Adam Zaars) – Guitar (2010-) (Tribulation, Enforcer (Swe)), G. Grotesque (Gotte Å)- Bass (2010-) (Katalysator/Invidious, In Solitude (Swe), Immaculate (Swe)), E. Forcas – Drums (2010-) (Degial, Die Hard, Graveless (Swe), Veternus)

[Liveclips by dannydestructo & fnaset]


-------------------------------------------------- ★★★★★★★ -------------------------------------------------
Feel free to download and/or share any of my photos, just be nice and support/link back to
https://www.extremmetal.se or https://www.facebook.com/extremmetal.
All photos © Soile Siirtola - extreMMetal.se.

-------------------------------------------------- ★★★★★★★ -------------------------------------------------Comments are closed.