The Heard – Debaser Strand 29/12 2018

“The Heard was formed when Klara, Ida and Nicki wanted to keep playing music after their previous band Crucified Barbara called it quits in 2016. Together with Skinny Kangur from Deathstars and the singer and burlesque artist Pepper Potemkin they form The Heard”

Musikalisk talang så det räcker och blir över och fantastiska Pepper Potemkin som ledde det hela. Klädbyten, små stories om och mellan låtarna och en spektakulär final med den snyggaste outfiten ever. Skitbra koncept faktiskt och skiljer från det vanliga upplägget. Så även om jag inte lyssnar så mycket på band som är mera åt det rockiga hållet så går jag nog mer än gärna på en till spelning om det blir tillfälle. För det var riktigt jävla tjusigt:D Och jag missade en del coola fotoops och klädbyten för jag lämnade frontlinjen ett tag och skulle vara social. Skenljuset på Strand trixigt som vanligt, men alltid kan man gräva fram nått i bilderna.
Members: Guitar – Klara Bass – Ida Lead Guitar – Skinny Drums – Nicki Vocals – Pepper

För övrigt så var det div bra folk på plats som jag inte hade träffat på hundra år. Bästa Voxberg DJ:ade och Andres F. (Macken Bryggeri) i merchbåset (som också blev vår garderob;)), blandat bandfolk osv. Obligatorisk besök på Solgrillen innan gigen. En bra kväll alltsomallt.

https://www.facebook.com/theheardofficial/
https://www.instagram.com/theheardofficial/Directed by Damón Zurawski & Johan Bååth, Camera & Editing by Damón Zurawski


-------------------------------------------------- ★★★★★★★ -------------------------------------------------
Feel free to download and/or share any of my photos, just be nice and support/link back to
https://www.extremmetal.se or https://www.facebook.com/extremmetal.
All photos © Soile Siirtola - extreMMetal.se.

-------------------------------------------------- ★★★★★★★ -------------------------------------------------Comments are closed.