Perra Karlsson, bästa snubben, har släppt en platta! “Underdog” vars släppdag var den 23 Juni 2023.
I princip är det hela ett sammandrag av en lång karriär i Metal och allt förklaras rätt bra precis HÄR i en recension.

 

Bilden på baksidan har jag tagit.  Egentligen en “bonusbild” från plåtningen vi gjorde med Perras NOMINON i Göteborg för ett gäng år sen. Jag har alltid gillat den miserabla bilden och tydligen Perra också eftersom han frågade efter den när layouten skulle bestämmas.
Han hade ett gäng med CD´n & tröjor med sig när vi sågs på nån spelning i våras så fick lite presenter:)
Plattan är en svinbra blandning av allt möjligt :D

 

SUPPORTA & KÖP!
https://emanzipation.bandcamp.com/album/underdog
https://www.facebook.com/perracideofficial

 

“The album consists of fourteen slabs of undeniable metal magic. Five of the tracks being new and original songs showcasing the versatility and extremity of Perra and his chosen brothers in arms. Perra initially wrote and demoed the songs on drums only, so that the involved musicians could write guitar riffs and add leads and finally the guests vocalists and bassists could complete them with their parts. The remaining tracks are fresh renditions of Perra’s favorite tracks from the myriad of legendary acts he’s been a part of that really drives the point home. This is 45 minutes of crushing metal that nobody should miss out on!”  – Emanzipation Productions

 

Livebilden på omslaget är inte mitt men ska kolla upp det och uppdatera med info.

Massor med eminenta gäster medverkar:
Johan Jansson Simon Wizén Sebastian Ramstedt Hempa Brynolfsson B. Throatslitter K.K. Warslut Marc Grewe Shrapnel Kræn Meier Allan Lundholm Jörgen Sandström E.L. Johan Bergebäck Juha Sulasalmi Urban Skytt Anders Jakobson Rickard Alriksson Jacob Björnfot Per “Hellbutcher” Gustavsson Rob Reijnders Tobias Cristiansson Dave Hunt Peter Rew John Zwetsloot T-Ban Pontus Ekwall Gord Olson

 

Låtlistan:
1. Inexorable 03:19
2. The Grotesque (Benediction cover) 03:27
3. In the Eyes of Suffering 02:52
4. Raped (Deströyer 666 cover) 03:15
5. Satanic Sacrifice (Nifelheim cover) 02:55
6. Domedagen (Nasum cover) 00:43
7. The Decisive Slaughter 04:08
8. Horripilation 04:02
9. The Dreams You Dread (Benediction cover) 02:24
10. Black Evil (Nifelheim cover) 02:10
11. Cut to Fit (Nasum cover) 00:53
12. Torn from the Grave (Interment cover) 03:08
13. Silence the World 07:28
14. Satanic Speed Metal (Deströyer 666 cover) 03:33