CANNIBAL CORPSE – GMF 14/7 2018

“fourteen studio albums, two box sets, four video albums and two live albums” – och all turnerande. Dom har jobbat hårt men ändå har akdrig verkat speciellt trötta när jag sett dom:) Älskar CC live men av nån anledning måste jag alltid lyssna på plattorna i mindre portioner. Skumt. Förra gången jag såg dom i Gävle (2010) fick dom med kort varsel byta speltid med MAYHEM som satt fast på flygplatsen i Ungern.
Det gjorde dom utan vidare diskussioner och körde senare på eftermiddan med solen rakt på och bara ägde från första sekund. Corpsegrinder skakade av lite svett ibland och sen körde dom på:) MAYHEM hade nog förlorat en del i solskenet, så kanske lika bra (medvetet delay??;) Anyways, grymt bra igen!!Tjoho!
<< Ett av mina favoritomslag sen (nästan) alltid. Älska den lilla njuren <3 :D
Alex Webster – bass Paul Mazurkiewicz – drums Pat O’Brien – guitar George “Corpsegrinder” Fisher – vocals Rob Barrett – guitarhttps://www.facebook.com/cannibalcorpse/
» Mera CC [extreMMetal.se]
https://www.facebook.com/geflemetalfestival
-------------------------------------------------- ★★★★★★★ -------------------------------------------------
www.extremmetal.se
Metal photo since 2003 – online since 2005
-------------------------------------------------- ★★★★★★★ -------------------------------------------------


Comments are closed.