KRAANIUM startades 2001 i Norge. Sen dess har bandet blivit väldigt intereuropeisk med folk som bor i Norge, Storbritannien, Schweiz, Finland och Danmark. Och numera även Sverige.

 

I think the biggest change in the scene is this new trend where people get butthurt when you start categorizing bands, especially when it comes to the term SLAM. That term is tossed around too much in my opinion. Too much deathcore label themselves as ‘’Slam’’ these days, but its deathcore not slam XD I know I might sound old, or like a ‘‘Boomer’’ but a bicycle does not become a motorcycle just because label it a motorcycle if you know what I mean” – Interview in metalpurgatorymedia.com 2020

 

Vår man Andy (Tseung) som  vokalist för kvällen gjorde en strålande insats.

Fantastiskt bra gig över huvud taget och slam är inte alls min toppgenre.  Eller sen så är det just skillnaden mellan deathcore & dyl och “riktig” slam? Har för mig att blev jävligt förtjust i ett  Finskt slamband för nått år sen?  Var tvungen att kolla upp nu:  KATAPLEXIA hette dom.  Då nördade jag in mig lite och hittade tom en playlista på Spotify med nästan 40 timmar slam som jag bifogade. :D

KRAANIUM giget var grymt som fan i vilket fall:)

 

 

https://www.facebook.com/kraaniumslam
https://www.facebook.com/aeternumconcerts