Bra kväll med metal på Debasersidan och dom industriella i Bar Brooklyn. Funkade bra att flyta mellan både venues och genres.

Gamla och nya bekanta (Som Sad Wings Gorrini [på bild + Adde] som jag inte sett på flera år och träffade Wormia som jag följt på Insta ett tag men inte vetat vem han är) och denna sista kvarvarande Debasers största behållning: bar personalen!! Fantastiskt trevligt folk:) Inte mycket till mingelbilder men ett par blev tvunget.  DIE HARD  Harry/Matte dök upp väldigt sent när jag var ute i rökrutan. Han gick in men jag såg inte honom mer sen:/

 

Bästa Ina & Nathalie åter tillsammans i merchen! Alltid glad att se dom och dessutom kan jag alltid lämna mitt crap bakom deras bord.
8 band men det hela började sattidigt och slutade därefter så blev inte så sent heller. Partyfolket hängde nog kvar ett tag till:)

 

Schemat:
15:30 Spazmosity
16:20 Verset Zero
17:15 Mortuus
18:15 Zamilska
19:30 Hellbutcher
20:45 Mz.412
22:00 Marduk

 

https://www.facebook.com/deathdiscosthlm