Hamnade lite otippat i Västerås.

 

MMI skulle lira och sen skulle man se Seventribe som jag sett senast 2006 i Köping!! Och ovanpå det skulle grabbarna i O-Kult dyka upp. Sen var det en massa andra band som jag inte visste så mycket om. Fick lifta med vännerna Bergman och Nalle så det löste sig fint.

 

Vi skulle egentligen stannat över natten hemma hos Lasse (Carnal Forge), men 2/3 av bandet kände sig inte så friska, så det blev tillbaks till Sthlm efter spelningarna. Hade skoj som fan:) Lokalerna var kanon, trevligt folk som hade hand om det hela och jag fick ha egen kaffemugg i baren i ena huset. Bara att gå och fylla på ur termosen ibland (ofta). Premiärköret med kameran (5D Mk2) också!

Vi är inte helt tajta ännu, men allt ev. dåligt på bilderna är numera helt mitt eget fel!! Har inte längre nått alls att skylla på:D

 

Några ströbilder…FLER BILDER/THE GALLERY

Varningens ord: Galleriet har idag (söndag) varit plågsamt segt. Det brukar ge sig sen men till hösten blir det nått annat webbhotell. För segt för ofta…