Smockat på En Arena. Vilket btw har blivit ännu mera ombyggt under sommaren! Scenen är flyttad och ljudet är fantastiskt!! Och det är inte ens helt färdigt ännu. Så vad ni en tror/minns om stället så stämmer det inte om ni inte varit där på ett tag! Jag har ju iofs trivts bra där ändå dom senaste åren pga Adde och Luciferian Society som har arrat en hel del superbra gigs.

Switchblade visste jag att skulle göra bra ifrån sig. Ett av favoritbanden utanför extremmetallen och dom spelar inte för ofta här i krokarna. Definitivt bästa valet som andra band för den här kvällen! När det kom till Sunn O))) hade jag rensat bort alla förutbestämda ideer (vilka jag eg inte ens hade. Definitvt ingen expert på bandet ifråga) och förväntningar om hur det ev kunde bli, img_0399vad som skulle hända och framförallt vad jag skulle tycka om det. Så…kvällen blev helt super från början tills jag var tvungen att dra lite i förtid. Svårare att ta sig till landet på vardagkvällar:/ I vilket fall min Sunn O))) experience var svår att beskriva och överväldigande. Önskar att det fanns en bra recension från kvällen men har inte sett nån så googla så hittar ni lite blandad kompott som kan beskriva känslan. Och missa inte nästa tillfälle! Har ett gäng bilder på Switchblade men typ inget vettigt på Sunn O))) Såg tidigare en del av bandets önskemål ang foto och höll mig till det även fast jag aldrig skrev på nått. Så några få bilder från mixerbordet 45 min in i spelningen. Och då var man ju redan inne i nånslags konstig alternativ värld så dög ingenting till ändå:)

» SWITCHBLADE Gallery
https://www.facebook.com/Switchbladeduo
https://sunn.southernlord.com
https://www.facebook.com/tankpadodensthlm

» Några SUNN O)))

sb290816