Åhh fy vad det har varit mycket sistone. Och ovanpå det så blev jag sjuk också.

Så tack någon jag träffade nån gång 6-8 maj. En elak jävla basilusk var det. I vilket fall så har jag just nu en del bandbilder att skicka iväg men MÅSTE få upp dom här emellan för jag ligger efter med allt just nu. Och då får jag ångest. Och det vill jag inte ha! Thrashfesten arrangerades av samma folk på samma ställe som sist (TACK Marcus H. & alla andra inblandade!!!) och delvis var det även samma band:D Fotografer & filmare till förbannelse i diket och man fick INTE hoppa upp på scenen för att ta lite trummisbilder, så jag fick inga:( Skulle behövt en tele…
Väldigt många kompisar & bekanta på plats så det blev en riktigt social kväll också. Anyways så har jag sorterat upp STFbilderna nu. Tycker inte jag gjorde speciellt bra ifrån mig, men här är första omgången.

»Monoscream / »Scarpoint / »Sterbhaus / »This Ending
.
.