Daniel F. har en sån snygg logga för sin Framed Noise och jag har känt länge att jag kräks lite på min lilla obetydliga och taffliga tagg som jag klistrar på bilderna. Har bara inte orkat börja trixa till det. Men nu har jag gjort en som jag kommer att köra med ett tag framöver. Storleken kan ändras om jag börjar tycka att den är för mycket ivägen. Inga konstigheter och jag kör med samma typsnitt som hittills. Klart på 5 minuter och jag tror att jag kan leva med den.
En annan sak är att jag har flyttat över alla Seventribe bilderna till nya galleriet. Så nu finns bilder från 2005 & 2006 HÄR.
En tredje sak är att det börjar dra ihop sig till Getaway festivalen!!! Daniel F. och myself ska jobba där som officiella fotografer med allt vad det innebär så det ska bli skitkul! Och slitigt! Men mest skitkul!! Så vi ses där.
Slut på meddelanden.