En lång dag på olika ställen i början av Mars 2022. Inte årets varmaste dag men vi testade alla möjliga ideer och vissa funkade, vissa inte som vanligt. Vi skulle få ihop till lite promos och nån bild för uppkommande plattan “Dödens Födsel”, release i November samma år. Nästan att plåtningen inte blev av för det såg inte ut att funka tidsmässigt för min del.
Försökte styra upp en annan fotograf för ville inte lämna nån i sticket, men det hela slutade med att jag gjorde det ändå. Och bra så.
Vi hade en riktigt bra dag ute i skog & mark, i tunnlar och industriområden. Kände ingen i bandet sen förut men dom var rusktigt trevliga, tålmodiga och bra att jobba med. Sällan problem med folk som spelar aggressiv metal:)) Hade dock sett bandet live och dom var löjligt bra (det vet alla som sett dom!), så inga problem annars med att tacka ja till projektet. Nu blev det ju lite tajt med tid men eftersom dom inte stressade på allt för mycket så fick jag nog med tid för allt.

 

Anton Kleback Bass Marcus Bengtsson Guitars Christoffer Dorsin Vocals Joel Eriksson Drums

ENCTRYPTMENT Facebook
https://www.instagram.com/encryptment/
https://nuclearwinterrecords.bandcamp.com/album/d-dens-f-dsel

Bilden som hamnade med på plattan (insert med creds & lyrics) var en av tunnelbilderna. Hårdare kontrast för det slutliga:

En bild som fanns med i planerna från början funkade inte sen i slutändan. Gillar den ändå så den får vara med här. Tagen vid nån bunker i Tyresö.

Den som mest används för promo. Tagen i nått hörn av Tyresta nationalpark mycket senare på dagen. Alla var nog rätt färdiga vid det laget, men vi gjorde ett sista ryck:D