Man ska aldrig älta i gammalt, men detta var den krångligaste plåtningen ever med både egna fuckups och tekniska failures. Det tekniska handlade då om att objektivet hanterade inte autofokuset och eftersom jag bara kollade lite snabbt på ljuset i kameran så missade jag helt detta faktum ända tills jag drog upp allt i datorskärmen. Och nej, inga tidigare problem med AF. Det andra var nog bara om att jag nyligen bytt system helt och var inte alls så hemma i alla detaljer så det bklev lite felbedömningar. Egentligen borde man ha plåtat utomhus för utrymmets skull, men det skulle inte heller gjort mycket skillnad i slutändan. Uääähh surt det var. Och är fortfarande xD Blev en dyr reparation på objektivet…#neverforget #trippelkollaräckerinte
Omtagning fanns inte på kartan pga allt jobb som lades ner för den här dagen. Och Simon hade nog inte fler gitarrer att bränna upp heller xD
Men utöver all misär  så var det en kul dag med gamla bekanta och en jävla massa tråcklande med begränsad yta, mängder med kolsyreis, eld och allehanda roligheter:D Vid nått tillfälle spelade VALKYRJA nånstans i Europa och bilden var på display på en stor ljustavla utanför venuen. Åtminstone i mobilkamerafotot såg det riktigt bra ut :)

“Throne Ablaze” // November 26th, 2018 // World Terror Committee Productions