Bästa sättet att landa ordentligt i Sverige var nog att gå på festival för ett par dagar. Lite mera i fas och uppdaterad nu;) Ska beta av lite bilder nu tänkte jag, och iom att jag huxflux skaffade mig ett nytt system att lära så har jag insett att jag failade rejält på vissa tekniska detaljer. Fukkade upp lite basic saker som fokuspunkter och sånt hahahaa xD Jaja. Nått borde man få ihop ändå.

Tacklista: Rock-Danne, Gefle Metal Festival, Den Töntige På Close Up, Anders & co på Lysvägen, allt bra folk man sprang på och inte hade så mycket tid eller ro att tjöta med som vanligt på festivaler. Diverse riktigt bra spelningar, maten var helt ok fast dyrt, ordentlig kaffe fanns att tillgå och även väder hade vi. Bra helg helt enkelt! Några bilder till att börja med. Mer kommer sen. Volonterar även på den briljanta Henke Proppens blogg Proppaganda. Så ha koll på vad han har att säga om festen och banden!

» ALLA BILDER / THE GALLERIES

Loading