…ett tag till. Första giget blir antagligen den 2 februari (Kvelertak på Club Paranoid) och sen börjar det rulla på igen. Har mest sysslat med OZ relaterade saker för i det lägret är det full rulle just nu och massor ska roddas ihop & fixas.

 

Har skickat runt en massa bilder till diverse press och även trixat lite med grafik & sånt. Så får nog tiden att gå…sen har jag faktiskt jobbat ikapp lite egna grejer som blivit liggandes. Nu senast har jag summerat det gångna året på Facebook i 4 album.

Har också börjat samla ihop lite promo/bandbilder på samma ställe.

Sen försöker jag planera lite grovt för det kommande året. Och spika lite grejer som kräver lite mera planering, bokningar och åkande. Just nu vill jag till en massa ställen, men det enda jag har spikat är Frankfurtmässan i april och ArtMania i Transylvanien i augusti. Och Getaway såklart.

 

Sen finns det en del som jag är überintresserad av, men som jag måste tänka på lite mer innan jag bestämmer mig. Listar upp HÄR vartefter nånting är 100 bestämt.

Ett event som ingen vettig människa får missa är GREY MONK HILL AID den 26 februari!!!Ses där!!

Tänkte bara komma med lite mellanläges rapport för inget har hänt här på ett tag. Så nu vet ni:))