Kom ner till området lagom till att hinna med en stadig espresso innan DRÅP som spelade som dagens första i Gasklockan. Gick förbi Fire stage precis när Amsterdammarna började och även dom inte existerar i min mörka hörna av metalvärlden så var jag tvungen att gilla peppen:) Skitvarmt, sol på scenen, inte alls så mycket folk men jävlar dom levererade:D Dom skulle nog ha gjort detsamma om det så bara hade varit två pärs i publiken och gillar den attityden oavsett genre. Så gick in i skuggan för DRÅP giget (varmt och svettigt i Klockan också:/) och sen gick jag faktiskt ut igen för att kolla lite till. Under tiden hade det samlats lite till folk och vokalisten styrde upp lite mosh framför scenen. Och sen fortsatte dom att röja sig igenom sitt set.
För piggt för min smak och gladmetal finns inte på min lista, men bra jobbat av bandet:))

Caroline Westendorp – vocals Lucas Arnoldussen – bass Mathijs Tieken – drums Koen Stokman – lead guitar Martijn Slegtenhorst – rhythm guitar


https://www.thecharmthefury.com/
https://www.facebook.com/thecharmthefury/