Inbreed Open Air – Grindstugan, Uppsala 30/8 2014

IMG_0773

INBREED OPEN AIR 2014, några timmar på lördagkvällen. Bara sådär kort:
Hängde med Jonas (“Nord/NebirosMALIGN, ex-OFERMOD) och Joel (MONSTRAAT, ex-LIFELOVER) till Uppsala för Jonas skulle gästa MEPHORASH som spelade sist denna kväll.

Hann se lite av SUMMONED TIDE och ASSBLASTER, och nästan hela SECTU giget. Träffade på flera bekanta (flera av dom hade spelat tidigare på dagen. Bla den vid det här laget världsberömda memegubben/internetfenomenet  Martin Ågren från ONE HOUR HELL)),  men var rätt lam när det kom till att ta bilder. Så det blev bara några snaps på dom jag sprang på hela tiden och/eller fastnade en längre tid med. Kul liten festival och välordnat också. Allt elementärt IMG_0858som ska finnas på en festival fanns där trots att det hela var gratis, på en liten yta och gjord med minimal (ingen?) budget.
Armband fick man vid ingången där man också kollade medhavda väskor (ingen egen alkohol tillåten till området), öltältet fanns direkt till vänster till ingången, det fanns två ölserveringar utomhus plus en inomhus i ett trevligt fik/bar där man även kunde köpa nått ätbart för en rimlig peng. Kön till bardisken kunde emellanåt bli lång och långsam men jag löste det smidigt med att hoppa av kön och istället sno åt mig en bit av Joakims (LifeR) hamburgare. Tack Joakim!!! Hade dessutom några fina Convoy moments med samme man under kvällen;)) Johan från samma band såg till att jag aldrig blev ståendes nånstans utan en öl. Finfint folk! Kärlek!:)) Scenen var inte fy dum den heller. Fast kravallstaketet höll på att braka ihop vid nått tillfälle så crewfolk fick stå bakom och hålla emot under MEPHORASH spelningen. Backstageområdet avskärmat och logen var full med loppisprylar men funkade bra. Bra lineup med mest lokalanknytning. Och folk var fulla & glada:)
Fin liten festival, hade skoj, så bra gjort Link & co:))

»THE GALLERY
www.facebook.com/InbreedOpenAir

inbreed14


-------------------------------------------------- ★★★★★★★ -------------------------------------------------
Feel free to download and/or share any of my photos, just be nice and support/link back to
https://www.extremmetal.se or https://www.facebook.com/extremmetal.
All photos © Soile Siirtola - extreMMetal.se.

-------------------------------------------------- ★★★★★★★ -------------------------------------------------Comments are closed.