ANATHEMA @ The Silver Church, Bucharest 19/11 2010

Inte så extremmetal, men det första giget jag hamnade på när jag hade kommit till Bukarest. Och varför jag hamnade i Bukarest hade att göra med att jag ska till Transylvanien nästa sommar för att plåta på festival. Så skulle träffa lite inblandade och annan musikfolk. Och givetvis mina polare Dan & Mugur som båda jobbar med såna här events:) Lång dags väntan på spelstället, bandet var (väldigt mycket) försenat, och när dom äntligen dök upp så var det bara att skruva ihop grejerna och köra igång. Dom fick hoppa över Petter Carlsens set pga förseningen, men bakade in honom senare under giget och körde ett par av hans låtar med hela bandet. Anathemaspelningen var dryga 2 timmar ren magi!! Visste inget om Anathema innan, men har nu sett ett av mitt livs bästa spelningar. Efter giget åkte vi alla på efterfest på Fire Club, så lite idiotbilder ska väl dyka upp vid nått tillfälle;))
Thanks to the band, the audience & the staff@Silver Church who in the end made this (looooong) evening pure magic!! There will be some (bad) pics from the afterparty later;))Had a great time and I will hopefully see many of you again:D // Soile


http://www.myspace.com/weareanathema


-------------------------------------------------- ★★★★★★★ -------------------------------------------------
Feel free to download and/or share any of my photos, just be nice and support/link back to
https://www.extremmetal.se or https://www.facebook.com/extremmetal.
All photos © Soile Siirtola - extreMMetal.se.

-------------------------------------------------- ★★★★★★★ -------------------------------------------------Comments are closed.