Lite gammalt som bara inte blivit av att fixa till…hade den fantastiska turen att tajma in Crowbar på hemmaplan i New Orleans förra sommaren. Dom spelade på nån gitarrsträngreleaseparty (?) på en rockklubb på Toulouse St. Grym spelning!!! Bilderna sådär. Förbanden var…konstiga. Återkommer till dom senare.

 

Originaltexten:
Fick tipset om att Crowbar skulle spela i stan på The NV Gear Guitarstring releaseparty, så gick dit.Hade inte räknat med nån metal på den här resan men så blev det.
Lite samma folk i Crowbar som i Down och jag hade aldrig sett dom live. Dessvärre så var det inte alls Eyehategod som förband utan nått knäppt gäng som hette Consortium of Genius plus ett mellanspel av Yngwie Flattstein.
Metalfolk är i princip detsamma här också:) Fast nordbor kommer man inte undan…pratade med ett par killar i kön och deras farfar kom från Sverige. Istället för att flytta till kalla Minnesota som dom flesta utvandrarna, tog han sig ner till Louisiana istället. Smart kille;) Dom hette Nils och Lars Borgquist så dom håller sig fortfarande kvar lite grann i det Svenska arvet. Sen snackade jag med en kille som sprang runt med en filmkamera. Hans mamma kom från Finland. Och han hade faktiskt varit i Stockholm några ggr. I vilket fall så var det ett bra ställe, ljuset sög så jag kände mig hemma.

Giget var GRYMT bra!! Sen spelade dom på hemmaplan också så det vart väldigt familjärt. Det svängde som fan.
Sen midnattsmacka (innehöll ALLT. Dom snålar inte här men doggybags är standard) & en halv öl med ett par individer jag träffade på spelningen. Knoppade in vid 3.The Legendary Shack Shakers spelar den 1 augusti!!! Dom skulle jag vilja se också!

 


http://www.myspace.com/crowbar
»Resebloggen