Mike (Wead) & hans Maja gifte sig och vi möttes upp för en liten fotosession på stan innan dom skulle iväg på middag och kryssning.

 

Dan efter när båten var tillbaka i Stockholms hamn hade dom en bil väntandes som körde dom iväg till The Cave där några vänner med Simon (bibleblack) i spetsen hade fixat en finfin fest för brudparet. Samme man var även ansvarig för en skitgod och livsfarlig bål med oanad styrka. Med facit i hand skulle jag ha hållit mig till min plan att endast ta ett par öl;) Tog mig hem nån gång efter midnatt men dom sista hade kommit därifrån först nån gång på förmiddan dagen efter…

 

Skitkul kväll! God mat, roligt sällskap (och Findus…) och en fantastisk improviserad all star livejam. Och sen lite svart tårta med röda marsipanhorn på det:) Och jusstde…blev inbjuden att plåta på en festival i Transsylvanien!!!! Hur coolt är inte det!! Den krockar med Party San som jag faktiskt tänkte åka till, men allt kan hända och det är definitivt spikat till nästa år!!
P.S. Har rensat bort dom mera privata bilderna. Dom ska bara brudparet ha:)

 

Mike (Wead) & Maja got married and the evening after there was a great party at The Cave. Lots of food, beer, booze and music. I rescued myself out of there “early” enough but some of the guests left around 10AM the day after;))

»FLER BILDER