Eldflammor, dieselrök och undergång! RAUBTIER var på väg från Malmögiget till Sthlm och skulle dyka upp på min parkering senare på eftermiddan och plocka med mig på vägen till Harry B. där dom skulle sitta och signera saker.

 

Innan dess var det tänkt att vi skulle ta lite snabba bilder med nya line-upen (Gustaf J. är ju med i bandet nu som ni vet). Träffade ett par andra bekanta också i bilen – Macke R. (som körde) & Ronnie N.. Väl på Harry B. stack vi in till parkeringshuset bredvid och tog lite snabba bilder.

Allt gick någorlunda civilicerat till och med tanke på omständigheterna och tiden så blev det ändå några som funkade. Vad jag vet så kommer nån av dom dyka upp i Slitz snart i nån intervju. Klubben den 29 oktober gäller!! Corroded lirar också då.

P.S. Hulkoff var hygglig och ritade ett svärd i min bandbok fast det skulle eg. blivit…nånting annat;)

 

»Några snabba (småsunkiga) bilder från signeringen [Galleri]