STHLM Inkbash XIV – Münchenbryggeriet

Hamnade för fösta gången i mitt liv på en tatueringsmässa…undrade lite var alla mina tatuerade vänner & bekanta höll hus för jag träffade bara ett par stycken. Fast det var ju fredag och metalfolk är alltid sena att dyka upp på ställen;) Dan efter hade typ alla varit där…Lite synd att jag missade resten av det hela, men skulle dit eg. för att dokumentera inspelningen av OZ kommande musikvideo. Eller första lilla delen av den…det ska bli fler omgångar framöver. Regissören Amir C. har just nu fullt upp att färdigställa sin film om Cornelis V. så antar att den har högst prio just nu. OZ nya platta ska i varje fall vara klar & ute i november.

» THE GALLERY


-------------------------------------------------- ★★★★★★★ -------------------------------------------------
Feel free to download and/or share any of my photos, just be nice and support/link back to
https://www.extremmetal.se or https://www.facebook.com/extremmetal.
All photos © Soile Siirtola - extreMMetal.se.

-------------------------------------------------- ★★★★★★★ -------------------------------------------------Comments are closed.