(Helgen har varit rätt körig så det tar säkert ett tag innan allt är uppe men tar det någorlunda i ordning. Så fredagen först…)

Raubtier/Corrodeds Sthlmsgig samlade rätt bra med folk och det är sällan man är på spelning där alla sjunger med i alla låtar:) Raubtier bjuder ju på sig själva både på och av scenen, så dom har nog goodwillat ihop till en riktigt fin fanskara som är med på alla 100. Hade skitskoj bara med att plåta dom längst fram för röjet avtog sig inte för den minsta stund. Riktigt bra spelning, så tack för den!! Ballt ljus och det blev även lite schyssta bilder på Buffeln bakom trummorna. Ni vet…eviga problemet med att ta bra (eller över huvudtaget några alls) trummisbilder. Jonas Kjellgren (Scar Symmetry) bidrog med lite extra stjärnglans vid nått tillfälle:)

» THE GALLERY / » SOME BONUSPICS
http://www.raubtier.se/