NECROPHOBIC – The Live Stream Event 21/3 2020

Eftersom Coronan ställde till det för alla, så styrde NECROPHOBIC upp och bjöd på ett livegig från Harry B. James. Med alla tillbehör. Inklusive en fotograf (mig) på plats. Trots grundliga förberedelser så brakade tekniken ihop i sista minuten men dom bestämde sig att köra på för dom tyckte nog att tillräckligt hade redan blivid inställt/flyttat. Det proffsiga kamera/ljud systemet gick inte att använda så Vaples flickvän Kit fick äran att stå och streama med någon annans mobil som la av så fort man försökte vända på skärmen (sporadisk gnäll i kommentarerna). Så det mesta var tvunget att köra med bilden upprätt och undvika avbrott. Man fick även flytta eventet från Twitch till Facebook.
Smått kaotiskt alltihop men det funkade att sända vilket var huvudsaken. Alla gjorde sitt jävla bästa och giget i sig var svinbra. Det fanns tillräckligt med dasspapper, bullar och handsprit och alla var i warrior mode. Skitbra förmiddag trots allt och fansen var nöjda. Trollen är ju aldrig det så dom räknas inte:)
Längst ner låtlistan på Spotify som den skulle ha varit, men eftersom det blev även tajt med tid så fick man stryka några låtar.
Stor tack till NECROPHOBIC, Vaple & Kit, Ellalainen, kameracrewet, Alex & Harry B. J. för detta. Det kanske blir en omtagning framöver. Vem vet:D
Tänkte att jag skulle rensat lite mer i gallerierna men skulle aldrig fått upp dom. Så gjorde bara pyttelite censur på Johans rumpa sen fick det va bra.
You´re welcome!

Band Members Anders Strokirk – Vocals Sebastian Ramstedt – Guitar Johan Bergebäck – Guitar Allan Lundholm – Bass Joakim Sterner – Drums

» THE LIVE GALLERY
» THE BONUS GALLERY

https://www.facebook.com/necrophobic.official/
http://www.necrophobic.net/
Shop: https://shop.helloil.com/shop/necrophobic
Booking: https://district-19.com/


-------------------------------------------------- ★★★★★★★ -------------------------------------------------
Feel free to download and/or share any of my photos, just be nice and support/link back to
https://www.extremmetal.se or https://www.facebook.com/extremmetal.
All photos © Soile Siirtola - extreMMetal.se.

-------------------------------------------------- ★★★★★★★ -------------------------------------------------Comments are closed.