Såg ANGREPP första gången på Tanto för typ tio år sen. Tänkte att dom hade hyggligt med potential. Bra låtmaterial men lite svajigt uppträdande och aningens osäker vokalist:) Det var deras tredje gig nånsin (?) och klar förbättring redan följande gång och på 44an med Die Hard, Vörgus, och Scourge jan 2009 så var det redan helt annat.
Den kvällen var ett SM i galenskap och värt att minnas av flera anledningar xD

Grymt bra gig (igen) i Gefle med L.G. och Widgren som gästartister!! Extra bonus för att Adde Outlaw såg ut som Finska flaggan när han var civil! Onödigt pladdrigt det blev nu men har precis börjat uppdatera mina sidor igen efter exilen och allmänna frånvaron så det bjuder jag på. Och alltid svinkul att se gamla kompisar på scen och dom gör så jävla bra ifrån sig!!https://www.facebook.com/Angrepp/