Åhh fy vilken bra festival det var!:)
Fotobloggen jag hade förberett för alla eventualiteter sket sig på alla håll & kanter för att man hann inte med.
Planen: Nu har jag tankat ner alla bilderna och ska börja sortera upp det som GRF ska ha och kommer kanske att skicka upp nånting på Facebook. Kommer nog att ta hela veckan…skitmycket bilder blev det. Och Daniel har nog minst lika mycket, så det blev nog rätt hyfsad dokumentation.
Sen kommer ju bilderna här också. Ibland fick vi dela upp oss för att hinna med, så har inte fotat alla banden men tror inte jag missade så många ändå. Europe och Mustasch kommer jag på på rak arm. Och Daniel plåtade Slash från diket och jag tog lite översikts/publikbilder istället.
TACK ni alla fantastiska jag träffade, nya som gamla vänner & bekanta:) Återkommer…och skickar upp nån slumpad bild.


Devildriver. Bandit scenen på fredan


Framför Monster scenen (Cavalera Conspiracy, torsdag)


Förvaringsboxen mitt i smeten;)