Torsdag 8/7 2010: Dag 1 på Getaway Festival

Nu har jag fått upp dom flesta bilderna här också! Alla band plåtade jag inte för det blev lite körigt ibland så jag & Daniel splittade på oss. Vissa hann man med bara några pics, och en del av banden har jag fortf. lite bilder kvar att fixa. Ett par band sista dagen fattas fortfarande men börjar med Dag 1. Kanske hinner med med dom sista också snart.

The first day@the Getaway Festival. Didn´t shoot all the bands (we were two photographers), but most of them. I think.

» MISC. FESTIVAL PICS – DAY 1» DAY 0


12:00 »Raubtier / 13:45 Taylor Hawkins & the coattail riders / 14:50 Heaven´s basement / 15:15 Aggressive Chill / 15:40 Therapy? / 17:15 »Snakestorm / 17:45 Airbourne (New edits)  / 18:50 Deftones / 19:15 The Generals / 20:00 Cavalera Conspiracy / 21:15 »Exodus / 22:15 DeathDestruction / 22:30 Megadeth-------------------------------------------------- ★★★★★★★ -------------------------------------------------
Feel free to download and/or share any of my photos, just be nice and support/link back to
https://www.extremmetal.se or https://www.facebook.com/extremmetal.
All photos © Soile Siirtola - extreMMetal.se.

-------------------------------------------------- ★★★★★★★ -------------------------------------------------Comments are closed.