Har lite kvar från Thrashfesten, men det här MÅSTE komma emellan!! Jag har älskat SEVENTRIBE ända sen jag såg dom första gången massor med år sen på Bergets (M.M.I.) lilla superfestival Dirty Black Summer ute på Telge Choppers marker utanför Södertälje. (Det var många bra band där btw…). Igår var finalen av Released – Live & Unsigned på Göta Lejon med 4 band: Lucy Seven, Days Of Jupiter, Trashqueen och Seventribe och vann gjorde givetvis SEVENTRIBE!! Fan vad guld det var!! Det har dom verkligen förtjänat!!:D

Förutom den snygga prisstatygrejen med nånslags monsterhand i glas som håller i en stor Jägerflaska i sina klor (fick också dricka ur den;)), får dom:
* Sweden Rock erbjuder spelning på Zeppelin scenen under nästa års Sweden Rock Festival.
* Supernova Records står för inspelning av singel i sin Cosmos studios.
* Crankitup.se fixar trådlöst AKG spons för vinnarna
* Jägermeister bekostar tryck av singeln som sedan distribueras med hela upplagan av Sweden Rock Magazine i 18 000 exemplar.
* Bandmedlemmarna i det vinnande bandet får dessutom ett festivalpaket med backstagebehörighet till sommarens stora rock/metalfestivaler under 2011.
GRATTIS SOM FAN!!!!!

Jag var där för att plåta vinnarna för Sweden Rock Mag., men det var en lång kväll innan det blev färdigspelat och – röstat, så hann med lite blandade foton innan också. Fler kommer, men dom här första är för SEVENTRIBE. Precis innan vinnarna skulle offentliggöras på scenen, pratade jag med en av jurymedlemmarna och försökte luska lite förhandsinfo. Fick inga namn, men en fråga “har du vidvinkelobjektiv på din kamera?”. Hahha:)) Dom är dessutom 8 i bandet nu istället för 7 så hade nog kanske behövt lite mera av den varan:D

»THE GALLERY
http://www.releasedunsigned.se

IMG_2800_3