Salem var under belägring (nazimarschen…ALLT slutar funka i området redan tidigt på eftermiddagen) när jag skulle in till stan, så fick gå hur långt som helst för att komma åt en buss.

Men kom ju fram i sinom tid och hann med lite VIP mingel också. Var skithungrig när jag kom fram så gick väl onödigt många gånger förbi buffén;)) Det blev en riktigt kul kväll denna:) Inte minst pga att SEVENTRIBE kammade hem vinsten, utan i högsta allmänhet. En hel del roliga bekanta, skönast konferencier (tror han hette Max?) som även lirade i R´n´R Allstars, bra stämning och nägra gratis öl & Jägers. Gav bort Jägern till bättre behövande…tänkte att det kunde vara smart, för jag skulle faktiskt göra lite nytta också senare på natten och plåta vinnarna för SRM. Fruktansvärt mycket folk!!

Tog några snapshots när jag trängdes runt i lokalen. Kom på efteråt att jag missade att ta bilder på några som verkligen borde också ha varit med, men antar att dom är lika glada för det ;)) Träffade tomten också. Eller två. Fick julklapp! Livebilder på g…

 

»THE GALLERY
http://www.releasedunsigned.se