ixximrkst15

IXXI! Som jag envisas med att uttala typ som det ser ut som:) Ett av banden jag hade sett mest framemot på denna fantastiska tillställning.

Grym spelning på den lilla scenen där jag inte lyckades få ihop så många bra bilder på nått av banden som spelade där. Men skrapar ihop det som finns. Senast jag skulle ha sett IXXI var nog flera år sen när dom spelade i nån skum restauranglokal på slakthusområdet med LIFELOVER (deras sista gig som det visade sig) och Adde/Outlaw var relativt ny i bandet (Läs “Om” sidan på deras FB. Många vändor där..). Av en händelse så lämnade jag stället i förtid strax efter ANGREPP och missade båda sista banden. Shit happens men det var riktigt sugigt. Både då och efterhand.

 Så det var skitfint att äntligen se dom live! Delar av kombot såg jag helgen innan på ANGREPPs 10 års fest. Kolla upp dom med vetja!


Line up: Outlaw (Vocals), Acerbus (Guitar), Titan (Guitar), Core (Bass), Smoker (Drums)


https://www.facebook.com/ixxiofficial
http://morkastesmaland.se/