TMA: “Originally an international project based in both Netherlands and Norway. Became a Netherland-based band after drummer T. Kolsvart left the band in 2017.”

Bandet jag såg mest framemot i Gävle (och CORONER  som jag aldrig heller sett på scen) och dom absolut krossade live!

Definitivt en av dom bästa banden på festen:D  Fantastiska “Potestas magicum diaboli” spelades in med Trish på trummor men efter nått internt jidder i bandet så har hon slutat och blivit ersatt av A. Skittråkigt för mig som gärna skulle sett henne på festivalen:/ Hon är en grym trummis och har hunnit med en hel del (länk). Men det var inget fel på A. och inte på livefolket heller. Nu alternerar dom med två basister beroende på, så Henriette (Bordvik)  var inte heller med på den här vändan. En till som jag gärna hade träffat men det får bli en annan gång:) Själva giget var ändå viktigast och den var ju som sagt hur jävla bra som helst!!

 

The band: Obscura – Vocals, Bass, Guitars A. – bass
Live: Mortifero – Bass Makhashanah – Bass V-Kaos – Guitars Lady Kaos- keyboard

» Kommande events med ASAGRAUM

 


https://www.facebook.com/asagraum/