Har igen fått lite cool stuff!! Mina polare Dan & Mugur från Rumänien hade med sig en Vlad Tepes t-shirt som dom hade till slut tryckt själva. Vi letade som fan över hela Bucharest i november när jag var där, men hittade inget. Så nu hade dom fixat en custom made för mig:))

Thank you all so fukken much!!! I´m really happy to have friends like you:))

    

Idag fick jag lite grejer som jag väntat på!! Min Barcelonakompis Soraya skickade ett par CD:s med Spanska GRAVEYARD och ERED. Delvis samma folk i båda banden. Oftast får jag plattor när jag har plåtat banden, men har ingen del i dessa. Men hoppas på en plåtning i Barcelona i höst!!;))

Och sist men absolut inte minst: fick äääntligen ett par DIE HARD vinylsinglar från bästa Harry. Thrash Them All / Sadistic Pleasure och Hatred´s Black Flame / Countess Bathory (Venom cover).  Apsnyggt (med mina foton från Uppsala shooten!;))

Loading