Ganska huxflux blev det att åka till Kiruna och hänga på Folkets Hus några dagar med Korpelarörelsen. Minst sagt intressant, galet bra och jävligt udda:) Fantastiskt bra första grej att göra efter dryga året av totaltorka på gigsidan. Har skitmycket bilder från dom dagarna men det blir några Stockholmsdatum snart (16-17 -18 Sept. Utsålt!) och bandet själva har varit rätt restriktiva med att posta bilder så väntar med fotoalbumen tills efter det. Så bara en kortis och några pics.
[Edit långt senare: Addat gallerier nu]

www.facebook.com/korpelarorelsen
korpelaland.com
http://institutet.eu/

Medverkande: Linus Öhrn – Fredrik Dingvall – Peter Pettersson – Andreas Catjar

Produktion Konstnärlig ledare Marcus Öhrn Manus Benjamin Quigley & David Väyrynen Scenografi, kostym, koncept Marcus Öhrn Ljus och teknik Anton Andersson Ljud Eskil Lövström

» LIVEPICS
» BLANDAD DOKUMENTATION