SUFFOCATION & CANNIBAL CORPSE – Party.San Metal Open Air 2010

psoa10This is the end, the last in line etc. etc. Sista livebilderna från min Tyska festivalhelg. CANNIBAL CORPSE avslutade det hela, men annars så har jag inte skickat upp bilder i nån exakt ordning. Tex så var LOCK UP näst sista bandet, Inte SUFFOCATION… Med facit i hand så är CANNIBAL CORPSE fortfarande bland det bästa man kan se live, men efter att ha sett två inomhus- och två festivalspelningar så tycker jag att inomhus och lagom stor scen (Klubben, Tyrolen) rular! Corpsegrinders pondus blir på nått sätt extrakoncentrerad då. Fast det är bara vad jag tycker…

Han äger oavsett scenyta! Underbar kille!!:D

Div. BLANDADE FESTIVALBILDER finns HÄR. Det blir lite fler senare.
GALLERIES: »SUFFOCATION / CANNIBAL CORPSE


-------------------------------------------------- ★★★★★★★ -------------------------------------------------
www.extremmetal.se
Metal photo since 2003 – online since 2005
-------------------------------------------------- ★★★★★★★ -------------------------------------------------

Comments are closed.