381262Bästa bästa GOATESS!!! När jag såg dom förra året så var det på deras första spelning nånsin och den bästa debutspelningen jag nånsin sett. Efter den gången har dom blivit signade på Svart Records, släppt plattan och kammat hem en hel drös med fantastiska recensioner från hela världen (översättningarna med Bing & Google har varit guld även dom!:P) Hela nya plattan live från början till slut plus en helt ny låt. Skitbra spelning med lite tillhörande elavbrott och andra roligheter. Filmade lite samtidigt när jag försökte ta bilder så resultatet blev…nja…intressant:) Samlade verk finns att beskåda längre ner på sidan.
Line up: Findus – Bass /Kenta – Drums / Niklas – Guitars / Chritus – Vocals

»THE GALLERY
www.facebook.com/baldersounds

goatessrel_pagg

Oracle Pt. 2: The Oracle.Och sen gick strömmen

efter ett tag så var det fixat…

…så det var bara att fortsätta

Slutet på Oracle Pt. 2. Strömmen gick igen??

King One – hela låten, faktiskt!

…och en helt ny låt!!

Merchen
IMG_1370

IMG_1372

IMG_1373